Nejnovější recenze ze sekce Kryty pružin k trampolínám
Naprostá spokojenost.
- Zatím vypadá náhradní díl pěkně, na trampolínu budu instalovat až na jaře 2020
- zatim zadne
zatím nic špatného
- pasuje přesně
- perfektně sedí na naši trampolínu
- vypadá to na kvalitní materiál, ale uvidíme za pár let
- pěkné barvy
- stahovací boční hrana/lem nemá "díry/prostřihy" na tyče sítě - tím dochází při skákání k přehrnutí okraje nahoru do trampolíny (dá se asi vyřešit vystřižením a obšitím) - zřejmě kvůli různé vzdálenosti u jednotlivých typů trampolín
Zatím to vypadá dobře, výška stélky v pořádku (nikdo si na nějakou tvrdost zatím nestěžoval). Barvy jsou krásné a syté, jenom bude asi potřeba drobná úprava ohledně krajní stahovací hrany/lemu kvůli umístění tyčí na síť.
- vypadá dobře, snadná instalace
- veliká přepravní krabice
+ bez problémů, vypadá dobře, snadná instalace
- veliká přepravní krabice
doufám , že vydrží déle než ta předchozí 4 léta (na zimu uloženo)
- Nesehnali jsme originální kryt pružin na naši starší trampolinu (g21). Tento sedí lépe než původní.
Produkt odpovídá popisu, jsme spokojení, cena je velice výhodná.
- celkem to sedí dobře
Zvládne to i sama žena.
- sedí dle popisu
- Super
- Přesně sedí na trampolínu průměru 305 cm.
- Kvalitní zpracování i svrchní materiál.
- Jde o kryt pružin s otvory pro stojny ochranné sítě. A sedí i na náš starší typ trampolíny s menším počtem stojen (otvorů je 8, stojen na starším typu o polovinu méně).
- Barva. Na oranžovém povrchu je vše vidět mnohem více než na modrém (máme na druhé trampolíně).
Dobře zpracovaný kryt, přesně pasující na trampolínu s průměrem 305 cm. Jsme s ním doma spokojeni.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval a věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Dobra cena i kvalita, pěkná barva
kvalitní,pevné,silné
- Na původním krytu pružin byla plastová karabinka, zde jsou pouze tkalouny na zavázání.
- splnilo očekávání
jsem spokojen
- Černá barva
Doporučuji.
Nemá stahovací šňůru po obvodu,což bude asi docela problém s držením krytu,je přidělán pouze pružnými šňůrkami k pružinám!
Zobrazuji 141 - 160 ze 220 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...11 Další »